26 Νοε 2010

To Bazaar των "Φίλων της Μέριμνας" και το Δέντρο της Αγάπης





Το Δέντρο της Αγάπης και της Μέριμνας περιμένει από εμάς να το στολίσουμε και φέτος στο χριστουγεννιάτικο bazaar των "Φίλων της Μέριμνας", που γίνεται για 7η συνεχή χρονιά στο Ζάπειο Μέγαρο, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010 από τις 5:00 έως τις 8:00 μμ, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου από τις  10:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου από τις  10:00 έως τις 5:00 το απόγευμα.



Τα έσοδα από την εορταγορά θα δοθούν για το κοινωνικό έργο της Μέριμνας που είναι μη κερδοσκοπική Εταιρεία για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο-για την ενίσχυση μιας νέας υπηρεσίας που προσφέρει "Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι για σοβαρό άρρωστο παιδί."



Η Μέριμνα ιδρύθηκε το 1995 από εννέα έμπειρους επιστήμονες από τον χώρο της Υγείας και της Παιδείας, που προσφέρουν εθελοντικά έργο για την υλοποίηση των σκοπών της μη κερδοσκοπικής Εταιρείας.



Το 2002 ιδρύθηκε το σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οι "Φίλοι της Μέριμνας", με πρόεδρο την κ. Ντόλλυ Νομικού, και στηρίζει υλικά και ηθικά το κοινωνικό έργο της Μέριμνας.



Το bazaar των "Φίλων της Μέριμνας" έχει πολλούς πιστούς που το επισκέπτονται και αγοράζουν από τη μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων δώρων, σε άριστη ποιότητα όλα και σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Τα μαξιλάρια, οι χρωματιστές τσόχες, τα παλιά αντικείμενα για συλλέκτες και οι λαχνοί με πολλές εκπλήξεις καθώς και το Καφενείο με γλυκά και αναψυκτικά βοηθούν στο να περάσει κανείς όμορφα, γνωρίζοντας ότι προσφέρει σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη της φροντίδας μας στο δύσκολο σταυροδρόμι τους.



Αναδημοσίευση από την Διαδρομή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε το!