14 Δεκ 2010

Χριστουγεννιάτικες βιβλιοπροτάσεις!

Από τις εκδόσεις Ψυχογιός.



Γράμματα στον Αϊ Βασίλη





Ο μικρός Έκτορας θα περάσει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, ανταλλάσσοντας γράμματα με τον Αϊ Βασίλη. Αλλά και ο Αϊ Βασίλης με τη σειρά του θα γνωρίσει έναν υπέροχο καινούργιο φίλο!

(Περιλαμβάνει ένα εικονογραφημένο βιβλίο, 10 χαρτιά αλληλογραφίας με φακέλους, αστραφτερά αυτοκόλλητα, 6 στένσιλ, 6 κάρτες, μολύβι, στιλό και γόμα).









Ηλικία: 4+

Τιμή: 10,00 ευρώ



Χαρούμενα Αγγελάκια





Τα χαρούμενα αγγελάκια είναι δίπλα στα παιδάκια για να προστατεύουν και να ομορφαίνουν τη ζωή τους. Σε αυτήν τη χαριτωμένη ιστορία ανακαλύψτε κι εσείς πως περνούν τη μέρα τους η Άννα και ο Πάρης παρέα με τα γλυκά αγγελάκια. Με εικόνες που λαμπυρίζουν σε κάθε σελίδα, αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για να το μοιραστείτε με τα δικά σας αγγελούδια.
Ηλικία: 4+
Τιμή: 10,00 ευρώ






Εσείς παιδιά την ξέρετε τη Νεραϊδούλα της Πρωτοχρονιάς; Είναι η πιο καλή, ευγενική και συμπονετική βοηθός του Άγιου Βασίλη. Στο βιβλίο αυτό με χαρούμενες εικόνες θα διαβάσετε την ιστορία της και σας περιμένει μια όμορφη έκπληξη στο τέλος!
Ηλικία: 4+
Τιμή: 9,17 ευρώ






Παιδικές ευχές, δώρα, χιονάνθρωποι, ένας καλοσυνάτος Άγιος Βασίλης που σκορπίζει πάντα χαρά σε όλα τα παιδιά του κόσμου καθώς και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις ξεπηδούν μέσα από 17 υπέροχες πρωτοχρονιάτικες ιστορίες.
Ηλικία: 4+
Τιμή: 12,20 ευρώ






Ένα φρόνιμο λυκάκι, η Ηλέκτρα η τυφλοποντικίνα, ένας χιονάνθρωπος που ήθελε να ταξιδέψει.... είναι μερικοί μόνο από τους ήρωες που θα συναντήσετε σε τούτο το βιβλίο. Εννιά ιστορίες με πολύχρωμη εικονογράφηση, καθώς και με συνταγές για λιχουδιές και έξυπνες ιδέες για Χριστουγεννιάτικες κατασκευές.
Ηλικία: 4+
Τιμή: 12,20 ευρώ








"Κάθισα στο θρανίο μου κι άρχισα να διαβάζω αργά αργά το γράμμα που είχα γράψει στον Άγιο Βασίλη. Ύστερα έβαλα τα γέλια. Ήμουν σίγουρη πως θα γέλαγε και ο Άγιος Βασίλης μόλις το διάβαζε. Θα έκανε "Χο, χο, χο....." με εκείνη τη βαριά φωνή που με κάνει να ξεκαρδίζομαι στα γέλια. Θα γούρλωνε και τα μάτια του. Γιατί ήμουν σίγουρα το μοναδικό παιδί σε ολόκληρο τον κόσμο που του ζητούσε ένα τέτοιο δώρο".
Ηλικία: 4+
Τιμή: 5,50 ευρώ








"Μα που πάει ο Γέρο-Χρόνος, όταν φεύγει;" αναρωτιέται η μικρή Χριστίνα.Ένας μυστηριώδης Άνεμος αναλαμβάνει να της λύσει την απορία! Η Χριστίνα θα ταξιδέψει σε όλα τα νησιά του Γαλαξία και θα επισκεφτεί τις χώρες όπου πάει ο γέρο-Χρόνος όταν φεύγει......
Ηλικία: 7+
Τιμή: 6,00 ευρώ






Γιατί η Αγγελική, ο Δημήτρης, η Μαριλένα και ο Μάριος διαβάζουν με τόση μανία αγιοβασιλιάτικες ιστορίες; Γιατί ξεχωρίζουν ορισμένα βιβλία και τα κρύβουν κάτω από τον καναπέ στο δωμάτιο της.... συνωμοσίας; Γιατί μαθαίνουν τα κάλαντα και αγοράζουν τρίγωνα; Γιατί θυμώνουν με τη γάτα και τη.... γιαγιά τους που παραλίγο να τους χαλάσουν το ωραίο τους μυστικό; Διαβάστε για ένα μυστικό γεμάτο αγάπη, κρυμμένο μέσα σε τούτο το βιβλίο. Ένα ανθολόγιο με γιορτινές ιστορίες, ποιήματα και διηγήματα, γραμμένο από μια συντροφιά...... από τις γνωστότερες Ελληνίδες συγγραφείς της παιδικής λογοτεχνίας.
Ηλικία: 7+
Τιμή: 7,50 ευρώ




Ένα ελατάκι και μια νεραϊδούλα, η Πρασινοσκουφίτσα, μας μιλούν για τα μυστικά της φύσης, την αγάπη της μάνας, την αξία του σχολείου, την ομορφιά του ουρανού και της γης. Ένα τσούρμο πιτσιρικάδες, ζουν ένα μικρό θαύμα, παραμονή Χριστουγέννων... Το ελατάκι και η Πρασινοσκουφίτσα τραγουδούν λυπημένα.... Όλα αυτά τα παράξενα συνθέτουν ένα όμορφο βιβλίο, με θετικά μηνύματα για τους μικρούς μας φίλους.
Ηλικία: 7+
Τιμή: 4,40 ευρώ


Θα ακολουθήσουν κι άλλες βιβλιοπροτάσεις τις επόμενες μέρες!
Δωρίστε βιβλία στα παιδιά σας. Είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να τους κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε το!